• ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

  Image 2
   
   

  στην ιστοσελίδα της Ένωσης Μαιευτήρων - Γυναικολόγων Ελλάδος

  logo
         
         
 • Image 1

  Ενημερωθείτε για την Ένωση Μαιευτήρων - Γυναικολόγων Ελλάδος

  logo
         
         

  Παρακολουθείστε τις δαστηριότητές μας

 • logo
         
         

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα της Ένωσης Μαιευτήρων - Γυναικολόγων Ελλάδος

AΓAΠHTA MEΛH, ME IΔIAITEPH XAPA, ΣAΣ ENHMEPΩΝOYME OTI O ANTIΠPOEΔPOΣ THΣ EΛΛHNIKHΣ MAIEYTIKHΣ KAI ΓYNAIKOΛOΓIKHΣ ETAIPEIAΣ, KAΘHΓHTHΣ K. BAΣIΛEIOΣ TAPΛATZHΣ,EKΛEXΘHKE ΠPOEΔPOΣ TOY ΔIEΘNH OPΓANIΣMOY EBCOG-EUROPEAN BOARD & COLLEGE OF OBSTETRICS AND GYNAECOLOGY.

O ΠPOEΔPOΣ KAI TΑ ΜΕΛΗ ΤOY ΔIOIKHTIKOY ΣYMBOYΛIOY THΣ EΝMΓE, TON ΣYΓXAIPOYME KAI ΤΟΥ EYXOMAΣTE ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚH ΘHTEIA.

6a54510ddb7d83dbeb093baab8f94c7f LΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΙΕΥΤΗΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ έχει ως  κύριο σκοπό την προστασία και προαγωγή των κοινών επαγγελματικών και επιστημονικών σκοπών των Μαιευτήρων- Γυναικολόγων  της Ελλάδος, είτε ασκούν ελεύθερο επάγγελμα, είτε συνδέονται με οποιασδήποτε μορφής σχέση εργασίας ή συνεργασίας με τον ιδιωτικό ή τον δημόσιο τομέα, καθώς και η μέριμνα για την επιστημονική επιμόρφωση και την γενικότερη επαγγελματική τους βελτίωση ώστε να συμβάλλουν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου στον τομέα της Μαιευτικής και Γυναικολογίας.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΙΕΥΤΗΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ,  εκτός από την αξιόλογο παρουσία της, στη χώρα μας, έχει παρουσία και στην Ευρώπη, αφού είναι μέλος της Επιτροπής, μέσω της οποίας εκπροσωπούνται όλες οι χώρες – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. (EBCOG = Board and College of the Obstetrics and Gynecology).

Η παρουσία μας σε αυτήν, αλλά και σε άλλες Επιτροπές, έχει σκοπό να αναδείξει τα προβλήματα του κλάδου μας και φυσικά να παρακολουθεί όλα τα, σχετικά με την άσκηση της Μαιευτικής Γυναικολογίας, τεκταινόμενα στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Ο βασικότερος και σημαντικότερος στόχος της ΕΝΜΓΕ, παραμένει πάντα η  προώθηση σε όλες τις γυναίκες υψηλόβαθμης περίθαλψης καθώς και η βελτιστοποίηση της επαγγελματικής δράσης των Μαιευτήρων Γυναικολόγων της Ελλάδας, αλλά και όλων  των υπολοίπων κρατών.

 

site members

Στοιχεία Επικοινωνίας

enmge siteΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 6, ΤΚ 15123, ΜΑΡΟΥΣΙ
ΤΗΛ. 2106869279
E-MAIL. pkaragianni@mitera.gr

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα νέα μας